0

Escriviu la paraula a cercar

Fusió d'intimitat i natura


Cabanes als arbres

Una bona proposta per un cap de setmana romàntic pot ser passar-ho a Sant Hilari de Sacalm, en concret dormir en cabanes pujades en arbres.

Es tracta d’un hotel on les habitacions són cabanes repartides en un bosc penjades als arbres. Les cabanes no disponen d’electricitat, però estan proveïdes d’espelmes i lots per facilitar la visibilitat a l’interior.

Com són les cabanes

Cabanes per dinsCada cabana té el seu propi lavabo sec per no haver de caminar pel mig del bosc si a mitja nit necessites fer-ne ús. Les cabanes són de 30 metres quadrats i fins i tot tenen terrassa. Hi trobem diferents tipus segons la temàtica i el tipus d’arbre d’on es penja.

De bon matí et porten l’esmorzar a l’habitació. Te’l deixen al peu de l’arbre i mitjançant una corda i una politja fas pujar el cistell amb el menjar. Et faciliten walkie-talkie i roba de llit i tovalloles per que no falti de res a l’estada a la cabana.

El lloc

El boscA la Masia on hi ha la recepció s’hi troben tots els serveis: les dutxes, el restaurant o la piscina.

És un lloc ideal per als amants de la natura i dels plans alternatius. La distribució de les cabanes i el camuflatge entre les fulles ofereixen una sensació d’intimitat i llibertat com mai podràs experimentar. El contacte amb la natura és envidiable, trobem el massís de les Guilleries o l’espai natural de les Guilleries-Savassona.

 

Cabanes als arbresSi voleu més informació o bé reservar una cabana, al seu lloc web ho podreu fer. Una recomanació: reserveu amb molta antelació o ho trobareu tot ocupat!

 


Sense comentaris

Publica el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada.