0

Escriviu la paraula a cercar

Cap de setmana a l’Alt Empordà


Cap de setmana a l’Alt Empordà

Aprofitant que arriba el bon temps, us volem parlar d’una proposta de cap de setmana a l’Alt Empordà, que és un híbrid de cap de setmana de relax i alhora cap de setmana d’esport.

Relax de primer nivell a l’Empordà

La part de relax del cap de setmana va ser gràcies a l’hotel que vam estar. Vam reservar a l’Hotel La Plaça de Garriguella. És un petit hotel rural que està molt i molt bé. Us el recomanem 🙂 Només té 9 habitacions i estan molt ben cuidades. N’hi ha una que fins i tot té un jacuzzi a la terrassa. Llàstima que ja estava ocupada i no hi vam poder estar! Vam estar a l’Albera amb banyera d’hidromassatge. Realment, molt bé! La cuina i el tracte, excel·lents!

Què podem dir de l’Empordà? Genial, n’estem enamorats… us recomanem visitar els petits poblets d’interior. Perelada, Espolla, Rabós, … cadascun d’ells té el seu propi encant.

L’endemà, vam anar fins a Castelló d’Empúries des d’on, amb les bicicletes, vam començar la Ruta dels Estanys pels Aiguamolls de l’Empordà. Es tracta d’una ruta circular d’uns 25 kms que passa pels Aiguamolls de l’Empordà. És una ruta ideal per fer amb bicicleta. Tot el recorregut és molt planer i apte per a tot tipus de ciclista.

Aquí us podeu descarregar tota la informació de la ruta: Ruta dels estanys – Aiguamolls de l’Empordà

Si us agrada el cicloturisme, aquesta ruta no us deixarà indiferents. Rius, aiguamolls, ponts, costa, … Empordà!


Sense comentaris

Publica el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada.