0

Escriviu la paraula a cercar

Cata de vins i degustació a l’Alt Penedès


Cata de vins i degustació a l’Alt Penedès

Fa un temps ens van regalar una caixa regal de una cata de vins i degustació a l’Alt Penedès de la vida es bella. El títol de la caixa era “Entre Viñedos”.

Visita enoturística: els vins de la bodega de J. Miquel Jené

Hi havia moltes opcions per visitar cellers/bodegues i fer una cata de vins. Nosaltres ens vam decidir per anar a una petita bodega de l’Alt Penedès. La bodega J. Miquel Jané. Es tracta d’una bodega familiar situada a Font-Rubí.

Vam reservar allotjament per la zona i vam decidir passar el cap de setmana pel Penedès.

Bodega J Miquel Jané

La visita al celler va superar totes les expectatives. Molt bona organització i grans experts en el món del vi ens van explicar tot el procés per aconseguir fer un bon vi.

Només començar ens van portar a visitar les vinyes. Ens van ensenyar tots els processos que s’hi duen a terme, els diferents tipus de raïm, els problemes que va generar la fil·loxera, com fan la poda, …

Després vam entrar dins del celler on vam veure els diferents processos de premsat, tintatge, les barriques… Per acabar asseguts en una gran taula on ens van fer un curs de cata de vins. Vam poder degustar 4 vins de la bodega (amb aperitiu inclòs).

Bodega Miquel Jané vins

Gran experiència i amb gent molt agradable!

Si teniu ganes de fer un curs de cata de vins, conèixer una bodega i veure com va tot el procés de fabricació del vi, la caixa “Entre Viñedos” és una molt bona opció!


Sense comentaris

Publica el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada.