0

Escriviu la paraula a cercar

Esport i muntanya: La Cursa de Mont-rodon a Matadepera


Cursa de Muntanya del Mont-rodon a Matadepera

Aquest diumenge 29 de gener, se celebrarà una nova edició de la Cursa de Muntanya del Mont-rodon, organitzada per la Secció de Curses de Muntanya de la Unió Excursionista de Matadepera. Una excel·lent oportunitat de viure un cap de setmana d’esport.

La Cursa de Muntanya del Mont-rodon a Matadepera

La cursa començarà a les 10 de matí a la Plaça del Casal de Cultura de Matadepera. L’hora d’arribada serà a les 13:00 hores.
Constarà de 12,5 quilòmetres de recorregut i 600 metres de desnivell positiu, la cursa requereix d’una bona condició física, s’estableixen diverses categories, hi haurà tres avituallaments i a l’arribada s’oferirà un aperitiu per a tothom.

Perfil cursa Mont-rodon Matadepera

Per altra banda, els nens i nenes que vulguin iniciar-se en el món de les curses també ho poden fer amb la Mini Mont-rodon. Aquesta cursa començarà a les 10:10 del matí, immediatament després de la cursa de muntanya Mont-rodon i consistirà en un recorregut pels carrers de Matadepera, la distància del qual varia en funció de la categoria. Els benjamins (6-8 anys) recorreran 800 metres i el alevins (9-12 anys) correran 2.400 metres. El preu de la inscripció és de 5€ i inclou l’assegurança i un obsequi.
Cursa de Mont-rodon Matadepera

Categories

Masculí i femení
– Menors de 18 anys
– De 18 a 23 anys
– De 24 a 39 anys
– De 40 a 49 anys
– De més de 50 anys

Premis de la cursa

Seran premiats els tres primers de la classificació general masculina i femenina i el primer masculí i femení de cada categoria.
Els premis son acumulatius.

*Hi haurà també un premi especial per al primer corredor local masculí i femení que arribi a la meta i premi especial per al primer corredor local masculí i femení que arribi al Mont-rodon.

També hi haurà un obsequi per a tots els participants.

Inscripció

El preu de la inscripció és de 17€ (15€ els socis de la UEM).

Es pot fer l’inscripció tant online com presencial, més informació aquí.

Aquí tens la pàgina web de l’Unió Excursionista de Matadepera.


Sense comentaris

Publica el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada.