0

Escriviu la paraula a cercar

Fira de Titellaires Romà Martí a Caldes de Montbui


Fira de Titellaires Romà Martí a Caldes de Montbui

Cada any, al maig, té lloc al municipi de Caldes de Montbui el Festival de Titelles Romà Martí.

Què és el Festival de Titelles?

Nascuda  l’any 1993 en homenatge al titellaire calderí, es va concebre com una trobada voluntària dels titellaires catalans per fer realitat el somni d’en Romà, que aleshores es trobava en un estat molt avançat de la seva malaltia.Titelles Bon profit

Aquesta és ja una trobada consolidada de titellaires d’arreu amb la voluntat de donar a conèixer aquest apassionant món, tant amb l’exhibició d’espectacles com amb altres aproximacions des de la vessant de la creació, amb tallers de construcció de titelles dirigits a infants, conferencies, exposicions…

creació de titelles

Construcció i creació infantil de titelles

Les titelles estàn orientades a nens i famílies

El festival de Caldes de Montbui és un punt de trobada i entreteniment adreçat a tota la família, amb una selecció d’espectacles professionals i, majoritàriament d’àmbit, català. La majoria d’espectacles s’adrecen a públics infantils; a partir de 3 anys, amb comptades excepcions d’espectacles per a públics a partir de 4 i 5 anys.

 

La plaça 11 de Setembre, en el centre històric de Caldes, és el gran escenari urbà del Festival de Titelles. Això el converteix en un esdeveniment d’accés lliure, obert i gratuït.

Així com, el Festival compta amb escenaris que tradicionalment l’acompanyen, dels quals requereixen espais tancats com poden ser la Biblioteca, la Sala Noble de Can Rius, i la Residència Santa Susanna. Com a preu simbólic, d’1 o 2€, es poden adquirir les entrades per als espais tancats.

Pots veure el programa fent clic aquí.

A més, a Caldes, podeu gaudir de visites culturals a la Vila, on podeu aproximar-vos també a la seva vida romana, medieval i termal, així com desconnectar en un dels seus balnearis.


Sense comentaris

Publica el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada.