0

Escriviu la paraula a cercar

Relax al Balneari Termes Victòria de Caldes de Montbui


Relax al Balneari Termes Victòria de Caldes de Montbui

Aquesta vegada us volem explicar la nostra experiència d’un cap de setmana de relax gràcies al regal que ens van fer els Reis per una estada genial a un balneari 🙂

Doncs com us comentàvem, per Reis ens van regalar el típic Xec-regal. D’entrada penses que no s’hi han escarrassat gaire amb el regal i han agafat el típic “val” que és molt més fàcil. Aquest però, no era un val qualsevol…hem passat un cap de setmana magnífic!

Balneari Termes Victòria a Caldes de Montbui

El val consistia en un Circuit Termal a l’Hotel Balneari Termes Victòria de Caldes de Montbui. I el seu contingut era el següent:

  • Piscina termal
  • Dutxa a raig
  • Massatge relaxant de 30 minuts
  • Dinar al restaurant de l’Hotel
  • Parafang d’una regió
  • Dutxa Circular

El primer cap de setmana que vam poder, vam reservar una habitació a l’hotel (preferíem quedar-nos-hi a dormir ja que després de massatges i banys termals, doncs el que ve de gust és no fer absolutament res). Caldes de Montbui és a 40 minuts aproximadament de Barcelona i a menys d’una hora de Girona. Tenen pàrking pels clients i l’hotel està ubicat al centre històric del poble.

Quines mans, quin tracte, quina cuina, quina desconnexió, quin gran regal! Gràcies, Reis 😉

Si necessiteu carregar bateries i desconnectar de l’estrés del dia a dia, ja sabeu com fer-ho 😛

El diumenge al matí, aprofitant que érem a Caldes vam sortir a conèixer el poble. La plaça del Lleó, les Termes Romanes, els corredossos (petits carrerons que envolten el casc antic),…genial!

 


Sense comentaris

Publica el teu comentari

La seva adreça de correu electrònic no serà publicada.